Deze 10 cabaretshows mag je niet missen in 2015!

Geschreven door op 31 december 2014 om 17:51
Ramadan Conference Najib Amhali / Comedy Station - Bron: Screenshot Youtube

2015 wordt een topjaar voor de cabaret liefhebber! In het nieuwe jaar komen o.a. Jochem Myjer, Najib Amhali, Jandino en Daniel Arends naar het theater met een nieuwe toffe cabaretshows.

Bekijk hier 10 cabaretvoorstellingen die je echt niet mag missen in 2015! 

 

Jochem Myjer – Even geduld AUB!

Jochem Myjer staat in 2015 voor de tweede keer in het theater met zijn succesvolle show Even Geduld AUB! Myjer raast als vanouds over het podium, hoewel de vele snelle grappen dit keer ook worden afgewisseld met wat rust. Echt een aanrader voor het hele gezin! Tickets voor Jochem Meyjer zijn enorm lastig te krijgen. Heb je nog geen kaarten gescoord? Bekijk dan hier een lijst met beschikbare Jochem Meyjer data.

Jochem Myjer staat niet alleen bekend om zijn drukke verschijning. Hij is namelijk ook een kei in imitaties.

Najib Amhali – I AmHali

In zijn nieuwe show I AmHali geeft Najib Amhali een vrolijke kijk in zijn nieuwe leven als vader. I AmHali is een wervelende, optimistische show met veel muziek, want hij neemt een band mee! Reserveer je tickets voor Najib Amhali op tijd. Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare speeldata.

Jandino Asporaat – Hoe Dan Ook

De man met de breedste glimlach van Nederland komt met een gloednieuwe theatershow. En het gaat hoe dan ook spetteren en hij zal u hoe dan ook overdonderen. U gaat hoe dan ook genieten en moet hoe dan ook komen. Want hij zal er ook zijn. Hoe dan ook. Tickets voor Jandino zijn nog beperkt beschikbaar voor 2015.

Een bekend typetje van Jandino is natuurlijk Ongi. Zijn typetje Ongi.

Tineke Schouten – Gewoon Doen

Tineke Schouten staat bekend als de koningin van de lach. In 2015 straalt ze in het theater met haar nieuwe cabaretshow! In ‘gewoon DOEN!’ dromen we samen met Tineke even The American Dream en lachen we om onze oer-Hollandse bemoeizucht, kneuterigheid en gezelligheid. Tineke staat voor een avond vol extreme pracht en praal, vol humor, gekke types en mooie liedjes. De tickets voor Tineke Schouten vliegen de deur uit! Wacht dus niet te lang met reserveren!

Tineke is niets zonder haar hysterische typetjes. Een van de bekendste types is natuurlijk Bep Lachebek. Bekijk hier de compilatie:

Daniel Arends – Carte Blance

Volgens Theo Maassen is Daniel Arends de spannendste cabaretier van dit moment. Wij geven hem groot gelijk! Maar liefst twee van zijn shows werden genomineerd voor de cabaretprijs ‘Neerlands Hoop’. Zijn nieuwe show ‘Carte Blanche’ ontving lovende kritieken en is al bijna uitverkocht. Wil jij Daniel Arends live zien? Scoor dan nu je tickets!

Claudia de Breij – Teerling

Met haar oprechtheid krijgt ze een volle zaal op haar hand. Deze allrounder staat al jaren aan de top en met Teerling bewijst ze opnieuw dat ze daar ook zeker thuis hoort. In 2015 kunnen we weer genieten van Claudia en haar heerlijke humor. Tickets zijn nog beperkt beschikbaar.

Bert Visscher – Zelden Zoiets Gezien!

Bert Visscher komt weer met een avond vol ongenuanceerde ongein! De cabaretier staat in 2015 in het theater met zijn nieuwe show Zelden Zoiets Gezien! Tickets voor Bert Visscher met zijn cabaretshow ‘Zelden Zoiets gezien’ zijn onlangs in de verkoop gegaan. Wegens de grote belangstelling  voor de Bert Visscher tickets zijn er zelfs extra voorstellingen aan de speellijst toegevoegd.

Bekijk hier een fragment uit een show van Bert Visscher.

Guido Weijers – V (16+)

In het voorjaar van 2015 speelt Guido Weijers nog enkele maanden zijn vijfde succesvolle solovoorstelling. Confronterende humor en intelligente doordenkertjes. Snel, scherp en eerlijk. De spiegel die je wordt voorgehouden was nog nooit zo pijnlijk grappig. Wil je ‘V (16+)’ in het theater beleven? Kijk dan hier voor een lijst met beschikbare Guido Weijers data.

Guido Weijers heeft aardig wat oudejaarsconferences op zijn naam staan.

Plien en Bianca – Gaat het nog Door?

Plien en Bianca zijn onovertroffen in het creëren van de mafste types. In een mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit komt ook nu een eindeloze stoet aan maffe types voorbij. In hun nieuwe show: ‘Gaat het nog door’ laten de dames zien waarom zij tot de top van de Nederlandse komedie horen. Tickets voor de nieuwe show zijn onlangs in de verkoop gegaan.

Een van de bekendste types van Plien en Bianca zijn de Giecheltrutten. Bekijk hier de video!

Veldhuis en Kemper – Of de Gladiolen

Alles of niets. Nu of nooit. De dood of de gladiolen. Veldhuis en Kemper trekken met hilarische avonden al jaren volle zalen en verrassen keer op keer met scherpe cabaretprogrammas in het hart van de tijdgeest. Met hun nieuwe cabaretprogramma ‘Of de Gladiolen‘ is het ze sowieso weer gelukt! Klik hier voor een lijst met beschikbare Veldhuis en Kemper speeldata.

Naast een flinke dosis humor hebben de mannen ook een talent voor muziek.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...