Henkjan Smits heeft genoeg vrouwelijke aandacht

Geschreven door op 25 oktober 2012 om 16:24
Henk Jan Smits - Fotocredits Roy van Ingen - Wikimedia Commons

Ondanks dat de TV-persoonlijkheid niet meer de jongste is, heeft Henkjan Smits niets te klagen over vrouwelijke aandacht. Dat zegt de 51-jarige presentator en talentscout in een interview met Metro.

Henkjan Smits en vrouwelijke aandacht

Smits werd door de gratis krant Metro geïnterviewd over het ouder worden. In het interview claimt de TV-personality dat hij ondanks zijn leeftijd nog altijd sjans heeft met jongere vrouwen: “Ik heb niet de ervaring dat meisjes aan me voorbij lopen.  Sterker nog, ik denk af en toe: hallo ik ben getrouwd en zijn jullie niet een

beetje jong?”

Hij zegt dan ook allerminst problemen te hebben met zijn leeftijd: “He-le-maal niet. Ik heb nooit zoveel met leeftijden gehad. Ik dacht altijd dat ik 21 zou worden. Vraag me niet waarom, maar daarom heb ik steeds het gevoel in extra tijd te leven. Carpe diem! Ik begrijp mensen die moeite hebben met vijftig worden dan ook niet.”

Hij werd geïnterviewd door Metro vanwege het programma ‘Mannen van een Zekere Leeftijd’, waar Smits binnenkort in te zien zal zijn. In het programma bespreekt cabaretier Viggo Waas (50) het thema ‘ouder worden’ met hem. Smits denkt dat het programma hem wel aan het denken heeft gezet: “Ik ben tot het besef gekomen dat ik goed voor mijn lichaam moet zorgen, wil ik op mijn zeventigste ook nog vitaal zijn. Ik zit nu veel consequenter in de sportschool en ben al vijftien kilo afgevallen. Ik wil onder de 80 kilo blijven”

De presentator werd zo’n 10 jaar geleden bekend met het programma Idols. Hij was jurylid en talentscout. Onlangs zei Henkjan Smits nog interesse te hebben naar een nieuw seizoen van een programma als Idols.

Een klassieker: Najib Amhali doet Idols auditie na

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Idols Nieuws · Nieuws · Televisie