Robbie Williams zou met drank op niet trouw blijven

Geschreven door op 25 oktober 2012 om 14:15
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Wikimedia Commons)

Robbie Williams bekent dat hij met drank op een stuk makkelijker vreemd zou gaan. Hij heeft er daarom voor gekozen om niet meer te drinken, zodat hij makkelijker loyaal kan blijven aan zijn vrouw. 

Robbie Williams is al sinds 2010 gelukkig getrouwd met Ayda Field, maar bekent in een interview met The Metro dat hij met drank op toch minder trouw zou zijn. Op de vraag hoe hij loyaal blijft aan zijn vrouw, antwoordde hij: “Het is honderd keer makkelijker als je niet drinkt. En ik drink niet.”

De zanger bekent in hetzelfde interview ook dat hij vroeger niet zo moeilijk deed: “Als ik dronk, draaide het altijd uit op sex. Als ik dronk dan kon ik mijn broek nooit aanhouden. Ik mis het nu niet, maar ik ben nog steeds een man. Dit is een doorlopend project. Het voelt niet helemaal natuurlijk, maar tot nu toe gaat het goed. ”

Williams is van mening dat hij een prijs verdient voor zijn trouw: “Vrouwen verwachten op jubileums altijd dat je bloemen en zo voor haar haalt, maar ik vind dat als je zo loyaal bent dat je met niemand vreemd gaat, je een gouden ring zou moeten krijgen.”

Robbie Williams – Candy

YouTube player

Overzicht Robbie Williams Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Robbie Williams Nieuws