Perez Hilton niet meer boos op Black Eyed Peas

Geschreven door op 10 februari 2010 om 21:39
Black Eyed Peas - Foto: Craig O'Neal - Wikimedia Commons

Na een flink aantal klappen over en weer en zelfs een aanklacht voor mishandeling, hebben blogger Perez Hilton en de Black Eyed Peas het weer bijgelegd. 

Ruzie

In juni liep het tijdens de Video Music Awards compleet uit de hand tussen de Black Eyed Peas en de blogger. Perez Hilton kreeg ruzie met leadzangeres Fergie, waarna Will.i.am het voor haar opnam. De ruzie escaleerde en de manager van de Black Eyed Peas moest tussenbeiden komen. Een grote vechtpartij ontstond en Hilton stapte direct naar de rechter. De manager bood in november zijn excuses aan, maar hier nam de blogger geen genoegen mee. Hij eiste achttienduizend euro schadevergoeding. Gelukkig is het nooit zo ver gekomen en is de zaak geseponeerd.

Het geld van de schikking niet naar de blogger zelf, maar naar de liefdadigheidsinstelling Red Door Family Shelter. Verder is het voor de Peas verboden om de komende maanden contact met Perez Hilton te zoeken, noch in zijn buurt te komen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Black Eyed Peas Nieuws · Fergie Nieuws · Nieuws