Harry Styles komt met een ‘Behind The Album’ film op Apple Music

Geschreven door op 10 mei 2017 om 15:32
Harry Styles (One Direction) - Foto: Javierosh - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Harry Styles fans opgelet! De zanger komt met een ‘Behind The Album’ documentaire. Deze documentaire gaat over de totstandkoming van zijn debuutalbum.

Harry Styles – ‘Behind The Album’

Goed nieuws voor fans van het voormalig One Direction-lid! Vanaf maandag 15 mei is de ‘Behind The Album’ documentaire te zien. In de mini-docu zie je hoe de muziek van Harry’s nog te verschijnen album tot stand is gekomen. Deze documentaire zal alleen beschikbaar zijn via Apple Music.

‘Behind The Album’

Op dinsdag 9 mei 2017 plaatste de zanger een Facebookbericht met daarin de trailer van de mini-docu. Ben je benieuwd naar de documentaire over het aankomende album? Bekijk hieronder de trailer van de ‘Behind The Album’ docu:

Debuutalbum

Op vrijdag 12 mei brengt de voormalig One Direction-zanger zijn debuutalbum genaamd ‘Harry Styles‘ uit. De plaat bevat 10 tracks waaronder zijn grote hit ‘Sign Of The Times‘. Bekijk hieronder de bijzondere videoclip van de single ‘Sign Of The Times‘:

Harry styles in AFAS Live

Naast een album komt de zanger ook met een tour, waarbij hij uiteraard ook Nederland aandoet! Op 8 november staat Harry op het podium in een uitverkochte AFAS Live. De tour staat in het teken van zijn debuutalbum.

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.