John Fogerty voor concert naar Ziggo Dome

Geschreven door op 14 februari 2017 om 10:51
John Fogerty - Foto: ceedub13 - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van John Fogerty! De zanger komt voor een concert naar de Ziggo Dome!

John Fogerty concert

De Amerikaanse singer-songwriter John Fogerty komt naar Nederland. Op 28 juni staat hij op het podium van de Ziggo Dome! De zanger komt naar Amsterdam met de 1969 show vol Creedence Clearwater Revival nummers!

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 17 februari om 12.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere beschikbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten John Fogerty

Secundair:

Kaarten Fogerty

John Fogerty

In 1968 bracht John met zijn band zijn eerste album uit onder de naam Creedence Clearwater Revival. Je kent de band vast wel van de hitjes Proud Mary, I Put a Spell on You, Bad Moon Rising en Who’ll Stop The Train. In 1973 ging de groep uit elkaar. Hierna bracht Fogerty enkele soloalbums uit. In september 2009 bracht de zanger een nieuw album uit. Het is een vervolg van Blue Ridge Rangers uit 1973 en heeft de naam Blue Ridge Rangers Ride Again. Op het album staat onder andere een eigen cover, namelijk van Change The Weather, van het album Eye Of The Zombie uit 1986. Ook Bruce Springsteen en The Eagles hebben meegewerkt aan het album. Het laatst uitgebrachte album is Wrote A Song For Everyone uit 2013.

Kijk en luister hier naar I Put a Spell on You:

YouTube player

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.