Status Quo komt 23 november naar 013 met Aquostic Tour

Geschreven door op 14 februari 2017 om 10:11

Goed nieuws voor Status Quo fans! De band komt met hun ‘Aquostic Tour’ op 23 november naar 013 in Tilburg voor een unplugged show!

Status Quo naar Tilburg

‘The Quo’ komt naar Nederland! Op donderdag 23 november zal de Engelse rockband een show geven in 013. De tour van de ‘old school’ rockers heeft de naam Aquostic’, naar het in 2014 uitgebrachte album met dezelfde naam. Vorig jaar bracht de band de opvolger van deze plaat uit: Aquostic II: That’s a Fact!’. Op beide albums zijn akoestische interpretaties van Quo classics als ‘Rockin All Over The World’, ‘Caroline’ en ‘Roll Over Lay Down’. Nu komt de band dus met een unplugged show naar Nederland!

Kaarten Aquostic Tour

Kaarten voor het concert gaan op zaterdag 18 februari om 09.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere beschikbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten Status Quo (vanaf 18-2)

Secundair:

Kaarten Status Quo

Overlijden Rick Parfitt

In december vorig jaar werd de muziekwereld opgeschrikt door het overlijden van Quo-gitarist Rick Parfitt. De artiest overleed in een ziekenhuis in Spanje aan een ernstige infectie. Parfitt lag in het ziekenhuis met ernstige complicaties aan zijn schouder. De muzikant gaf voor zijn dood aan dat hij hoopte dat de band door zou gaan. Dat doet de band zeker!

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·