John Fogerty Tickets verkoop Ziggo Dome van start!

Geschreven door op 24 maart 2012 om 10:50
John Fogerty - Foto: ceedub13 - (Bron: Flickr) (CC BY 2.0)

De kaartverkoop voor het concert van John Fogerty is zojuist om 10.00 van start gegaan! Op vrijdag 13 juli aanstaande zal de zanger namelijk een concert geven in de Ziggo Dome Amsterdam.

John Fogerty uitverkocht

De inmiddels 66-jarige zanger, die beroemd werd met zijn rockband Creedence Clearwater Revival met hits als ‘I Put A Spell On You’ en ‘Suzie Q’, brak in de jaren 60 en 70 door.

Sinds 1972, het jaar dat de band besloot te stoppen, werkt Fogerty al aan zijn solo-carrière. En met succes! De afgelopen jaren stond de zanger al op Bospop en in de Heineken Music Hall Amsterdam. Nu gaat de zanger en frontman in 2012 voor de uitdaging om de veel grotere Ziggo Dome te vullen.

Naast het concert in Amsterdam zal de Amerikaanse singer-songwriter overigens ook al naar het ‘Blues Peer Festival’ in België komen op 15 juli, 2 dagen later.

De kaartverkoop voor het concert is dus inmiddels gestart via Live Nation. Kaartjes kosten, afhankelijk van de plek, tussen de 56 en 59 euro.
Is het uitverkocht en jij wilt erbij zijn? Geen nood, zoek dan naar John Fogerty Tickets. Via deze site koop je hiermee alsnog een origineel kaartje!
Bron: Johnfogerty.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·