Noorse rockband Motorpsycho voor meerdere shows naar Nederland

Geschreven door op 1 mei 2017 om 10:32
Motorpsycho - Fotocredits: Doug Orleans - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

De Noorse rockband Motorpsycho komt naar Nederland! De band komt in oktober voor meerdere shows naar poppodia door het hele land.

Motorpsycho naar Nederland

De Noorse rockers van Motorpsycho komen aankomend najaar naar Nederland. In oktober trekt de band voor meerdere shows door het land. Op 24 oktober staan de heren op het podium in de Tolhuistuin van Paradiso Noord, Amsterdam. Op 27 oktober is Tilburg aan de beurt; dan betreedt de band het podium van 013. Een dag later staat de band in de Grote Zaal van Hedon, Zwolle.

Tickets voor de show

Kaarten voor de shows gaan op woensdag 3 mei in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten Kaarten (Hedon)

Secundair:

Concertkaarten

Motorpsycho

De Noorse band werd in oktober 1989 opgericht door zanger en bassist Bent Sæther, gitarist Hans Magnus Ryan en drummer Kjell Runar Jenssen. Sæther en Ryan zijn momenteel de enige twee bandleden die er al sinds het begin bij zijn.

De heren staan bekend om hun psychedelische rocksound, met invloeden van hardrock, metal en zelfs jazz! In september brengt de band een nieuw album uit, die momenteel nog geen titel heeft. De plaat is de opvolger van studioalbum ‘Here Be Monsters’, dat in 2016 uitkwam.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.