Winnaar So You Think You Can Dance 2011

Geschreven door op 28 november 2011 om 11:02
Logo: So You Think You Can Dance

Nina is uitgeroepen tot winnares van het dansprogramma. Gisteravond werd de uitslag bekendgemaakt tijdens de finale van So You Think You Can Dance.

So You Think You Can Dance uitslag

Dit gebeurde gisteravond tijdens de finale van het populaire tv-programma. Toen de uitslag bekend werd stond de Belgische Nina juichend op het podium en bedankte ze iedereen. De jury was het eens met de uitslag. Jan Kooijman vond dat Nina met een neuslengte voorsprong had gewonnen. Ook Marco Gerris en Dan Karaty vonden haar net iets beter. De kijkers waren het er blijkbaar mee eens want ook zij kozen voor Nina.

Er waren in totaal vier finalisten, de eerste die afviel was Anthony. Hij kreeg een staande ovatie en was hartstikke blij om mee te hebben gedaan. Volgens Dan Karaty zou Anthony een spectaculaire solodans gaan doen. Echter mocht hij deze niet uitvoeren omdat hij als eerste afviel.

Nina, Anna en Meysam betraden dus met zijn drieën het podium voor de solodans. Vervolgens moest ook Meysam de show verlaten. Uiteindelijk gingen Nina en Anna de finalebattle met elkaar aan. De juryleden vonden Nina net iets beter dan Anna maar mochten alleen hun mening geven. De kijkers thuis bepaalden de uitslag en de meerderheid koos dus ook voor Nina.

Winnares Nina krijgt een rol in de videoclip van David Guetta, een dansopleiding en 25.000 euro.

Wil je de dansers een keer Live zien optreden? Dat is mogelijk! Er zijn So You Think You Can Dance Tickets voor de shows verkrijgbaar bij veilige ticketmarktplaatsen.

Finalebattle Nina vs Anna – So You Think You Can Dance 2011

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws