Ghost introduceert ‘nieuwe’ frontman Cardinal Copia

Geschreven door op 9 april 2018 om 14:24
Ghost - Fotocredits: Mikael Eriksson (press kit Petting Zoo Propaganda, toestemming Frank van Liempd)

Ghost heeft haar nieuwe frontman onthuld! De heerschappij van Papa Emeritus III is ten einde, het tijdperk van Cardinal Copia is begonnen! De occulte metalband introduceerde haar ‘nieuwe’ zanger afgelopen vrijdag middels een video op social media.

Ghost onthult ‘nieuwe’ zanger

Een nieuw tijdperk is begonnen! Ghost heeft na maanden van teasen en geheimzinnigheid haar ‘nieuwe’ zanger geïntroduceerd. De band rond zanger en meesterbrein Tobias Forge werd in 2017 ontmaskerd, maar het weerhoudt de Zweedse rockers er niet van om gewoon door te gaan met het satanische theaterspel!

De metalband onthulde afgelopen vrijdag haar nieuwe zanger: Cardinal Copia. De opvolger van anti-paus Papa Emeritus III werd middels een video op social media geïntroduceerd.

Podium debuut

Veel tijd om aan zijn frontman-schap te wennen kreeg de kardinaal niet. Copia maakte op vrijdag 6 april zijn debuut op het podium tijdens een speciaal en geheim première-evenement van het opkomende album van de band. Beelden van het akoestische optreden, waar naar verluidt een nieuw nummer werd gespeeld, werden op Instagram gedeeld:

Nieuw album en tour

Wanneer de Zweedse rockers hun nieuwe plaat zullen uitbrengen is momenteel nog niet bekend, maar gezien het première-evenement lijkt de release steeds dichterbij te komen! Ghost begint in mei aan haar nieuwe Rats! On The Road Tour door de Verenigde Staten en reist aankomende zomer langs Europese festivals, zoals Dynamo Metal Fest in Eindhoven en het Belgische Graspop.

 

Bron: Facebook @thebandghost, Instagram @noexpiration

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ghost Nieuws · Nieuws