Line-up Paaspop 2017 compleet: onder meer Danny Vera, HAEVN en Moss naar Schijndel

Geschreven door op 29 maart 2017 om 14:20

Het affiche van Paaspop 2017 is rond! Het festival kondigde op 29 maart 23 nieuwe namen aan en completeerde hiermee het programma. De komst van onder meer Danny Vera, HAEVN en Mister And Mississippi werd bekendgemaakt.

Paaspop line-up compleet

De line-up voor Paaspop 2017 is rond! Op 29 maart kondigde het festival in Schijndel de laatste 23 namen aan. Onder meer Danny Vera, Mister And Mississippi, HAEVN en Moss zijn in het weekend van 14, 15 en 16 april te zien op de podia van het evenement.

Paaspop 2017

Het driedaagse festival wordt ook dit jaar weer gehouden tijdens het paasweekend. Op 14, 15 en 16 april reizen muziekliefhebbers opnieuw af naar Schijndel voor Paaspop. Het evenement onderscheidt zich door een grote variatie aan foodtrucks, een mooie campingaccomodatie en vooral het programma!

Ook dit jaar heeft Paaspop weer een prachtig affiche samengesteld. Onder meer Kensington, Anouk, Hans Teeuwen, Tom Odell en Doe Maar staan aankomend paasweekend op één van de podia op evenemententerrein De Molenheide in de Brabantse gemeente.

Bron: Persbericht Paaspop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.