Paul McCartney geeft extra concert!

Geschreven door op 13 maart 2015 om 12:43
Paul McCartney - Foto: Oli Gill - Wikimedia Commons

Volledig onverwachts en onaangekondigd startte de kaartverkoop voor een extra concert van Paul McCartney op maandag 8 juni. Hoe kom je aan tickets?

Eerder vandaag gingen de kaartjes voor zijn concert in Ziggo Dome Amsterdam op zondag 7 juni in de verkoop. Nadat alle kaartjes binnen no-time waren uitverkocht, startte geheel onverwachts de kaartverkoop voor maandag 8 juni. Ondanks dat het feit dat het niet aangekondigd was, loopt de kaartverkoop toch als een trein.

 

KAARTVERKOOP VOOR PAUL MCCARTNEY

Wil je bij deze spectaculaire shows aanwezig zijn? Kijk dan op Ticketmaster voor kaartjes van het concert op 8 juni. 7 juni is bij Ticketmaster al uitverkocht, maar bij andere verkooppunten zijn er nog een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Wees er snel bij!

CONCERT VAN 7 JUNI UITVERKOCHT

Op zondag 7 juni en maandag 8 juni 2015 staat de levende legende Paul McCartney in de Ziggo Dome in Amsterdam. Binnen 15 minuten was het concert dat zich op 7 juni gaat afspelen uitverkocht. Het uitverkochte concert is één van de tien bijzondere optredens in plaatsen die hij tijdens deze tournee nog niet bezocht. Heb jij een ticket kunnen bemachtigen?

 

LEGENDARISCHE BELEVING BIJ PAUL MCCARTNEY

Een geweldige avond met vuurwerk, lasers en gigantische schermen met video-inhoud. Paul McCartney en zijn band hebben tot nu toe 64 concerten in 12 verschillende landen gegeven. Aan succes dus geen gebrek. Aan ervaring al helemaal geen gebrek aangezien deze ex-Beatle wel weet hoe hij een publiek moet vermaken. Aanschouw hem hieronder in zijn jongere jaren samen met de overige ex-Beatle leden.

[/youtube]

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.