Franz Ferdinand concert met topsnelheid uitverkocht

Geschreven door op 13 maart 2015 om 12:03
Franz Ferdinand - Foto: Wikimedia commons - Silvio Tanaka -Flickr

Het concert dat Franz Ferdinand samen met Sparks gaat geven op donderdag 2 juli in Melkweg Amsterdam, was vanmorgen binnen 10 minuten volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Alles fans worden dit jaar getrakteerd met een concert van twee legendarische bands. Vanmorgen ging het concert van de unieke muzikale samenwerking tussen Franz Ferdinand en Sparks eindelijk in de verkoop. We waren niet bepaald verbaasd toen we zagen dat alle kaarten binnen 10 minuten waren uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de ticketverkoop vanmorgen gemist, en wil je dit concert absoluut niet missen? Dan is er gelukkig nog wel een manier om aan tickets te komen. Op de website van Topticketshop worden op dit moment nog een beperkt aantal tickets aangeboden.

Franz Ferdinand - Foto: Wikimedia commons - Silvio Tanaka -Flickr

Franz Ferdinand – Foto: Wikimedia commons – Silvio Tanaka -Flickr

FRANZ FERDINAND CONCERT UITVERKOCHT

Op donderdag 2 juli zal de Schotse indie rock band Franz Ferdinand een knalconcert gaan geven samen met Sparks. Onder de naam FFS zullen ze vanaf 19.30 uur een weerzinwekkende show weg gaan geven. FFS is van plan om hun tour door heel Europa te laten lopen. De online kaartverkoop verliep via de website van Ticketmaster. Vrijdagmorgen om 10.00 uur zaten vele fans klaar achter de pc om zo’n gewild kaartje te bemachtigen. Helaas werden velen teleurgesteld. In een recordtempo vlogen de kaartjes over de digitale toonbank.

FFS TOUR

Later dit jaar zal het album: The Domino Effect uitkomen. Een samenwerkingsalbum tussen de Schotten van Franz Ferdinand en het vermaarde synthrockduo Sparks. De Amerikaanse band Sparks is al actief sinds 1971 en maakt al decennia verschillende stijlen muziek. FFS is de naam van deze vermengde zesmansband waarmee ze nu dus ook dit concert gaan geven. Onderstaand voorproefje van 35 seconden verklapt echter nog niet zo veel. We zullen nog even in spanning moeten afwachten op het concert van donderdag 2 juli in de Amsterdamse Melkweg. Zijn jullie er ook bij?

YouTube player

DE MUZIKALE SAMENWERKING FFS

Twee succesvolle bands die gaan samenwerken, we horen het wel vaker. De ene keer een groot succes, de andere keer wat minder. Aangezien de kaarten in topsnelheid werden verkocht, zijn ze op weg naar groot succes. Wat vind jij eigenlijk van de samenwerking?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.