Jason Mraz op nummer 1 in Album top 100

Geschreven door op 18 juli 2014 om 15:29
Jason Mraz uitverkocht, Jason Mraz - Credits Steve Jurvetson - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Het nieuwe Album van Jason Mraz staat voor het eerst op nummer 1 in de album top 100. Het gaat om het akoestische album Yes! Het album van de singer-songwriter kwam op 11 juli dit jaar uit.

Yes!

Het nieuwe album van Jason Mraz getiteld YES!, is een grote hit! Het is inmiddels het vijfde album van Mraz, en het eerste akoestische album. Op het nieuwe album werkt de singer-songwriter samen met de dames van Raining Jane. Op het album van Jason Mraz staan de singles Hello, You Beautiful Thing, maar ook Back To The Earth, Love Someone, 3 Things en Long Drive. Het album is sinds een week te koop. Bestel hier het nieuwe album van Jason Mraz.

 

Hello, You Beautiful Thing

Het nummer Hello, You Beautiful Thing is inmiddels een grote hit, en te horen op menig radiostation. Bekijk hier een video van Jason Mraz met een live uitvoering van Hello, You Beautiful Thing.

YouTube player

 

Jason Mraz

Jason Mraz is een van de meest getalenteerde poptroubadours van deze tijd. De Amerikaanse zanger heeft inmiddels twee Grammy Awards op de schouw staan, en werd hier maarliefst zes keer voor genomineerd. Mraz brak in 2008 pas echt door bij het grote publiek. Het nummer I’m Yours was een grote hit wereldwijd. Het nummer Lucky met Colbie Caillat was tevens een groot succes. Jason Mraz mag met recht een wereldster genoemd worden. Hij heeft wereldwijd minstens zeven miljoen albums en 48 miljoen singles verkocht. Ook heeft de zanger meer dan 2 miljard YouTube hits op zijn naam staan.

 

jason mraz

tickets

Naar aanleiding van het nieuwe album Yes!, geeft Jason Mraz een concert in Amsterdam. Het optreden staat gepland op woensdag 1 oktober 2014 om 20:00 uut in Carré Amsterdam. De tickets voor di9t intieme poptreden zijn inmiddels uitverkocht bij het reguliere verkooppunt. Tickets zijn nog wel te koop bij secundaire ticketshops. Kaarten kosten hier vaak meer dan bij reguliere verkooppunten. Wil je dit concert hoe dan ook niet missen?

Kijk dan op deze websites of er nog kaarten voor het concert van Jason Mraz beschikbaar zijn.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jason Mraz Nieuws · Nieuws