One Direction released “Live While We’re Young” (VIDEO)

Geschreven door op 21 september 2012 om 9:52
One Direction - Fotocredits: Eva Rinaldi - Flickr (CC BY-SA 2.0)

De video van “Live While We’re Young” is eindelijk uitgebracht door One Direction. Gisterenmiddag werd de muziekvideo nog meteen verwijderd, maar gisterenavond werd de video alsnog geplaatst.

De muziekvideo van de nieuwste One Direction single is gisteren dan toch echt officieel uitgebracht. Gisterenavond werd de video iets na 7 uur geplaatst via de officiële YouTube account van One Direction.

Gisterenmiddag lekte de video al even uit, maar die werd vrijwel meteen verwijderd na een auteursrecht claim van Sony. Nadat de clip verwijderd werd, doken er op YouTube filmpjes op van fans die het filmpje gefilmd hadden.

De single zou in eerste instantie pas 30 september worden uitgebracht, maar waarschijnlijk heeft Sony besloten om het eerder te doen omdat anders alle fans de muziekvideo al gezien zouden hebben voor de officiële release.

“Live While We’re Young” brak in de voorverkoop al record na record en is vooral in Groot-Brittannië al hard op weg naar een nummer 1 hit. Eerder deze week werd nog bekend dat de boys van One Direction sowieso niets te klagen hebben. Zo zouden ze samen 125 miljoen euro hebben verdiend in de afgelopen 2 jaar.

One Direction – ‘Live While We’re Young’

YouTube player

Overzicht van One Direction Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws · Videos