Rockband Seether met show naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 27 februari 2018 om 10:21
Seether - Foto Abby Gillardi - CC BY 2.0

Grunge-hardrockband Seether komt naar Nederland! De Zuid-Afrikaanse rockers staan dit voorjaar op het podium van het Utrechtse TivoliVredenburg. 

Rockband Seether komt op 15 mei naar Utrecht

Goed nieuws voor fans van Seether! De band, die bekend staat om zijn mix van post-grunge en hardrock, brengt zijn show naar Nederland. De rockers zijn dinsdag 15 mei 2018 te zien op het podium van de Ronda in TivoliVredenburg Utrecht.

Seether stond in september 2017 voor het laatst met shows in Nederland. Daarnaast werd bekendgemaakt dat de muzikanten in juni 2018 op het populaire festival Graspop optreden.

Kaartverkoop

Tickets voor Seether zijn verkrijgbaar op de site van Ticketmaster.

Wil je de band ontmoeten? Dat kan! Er zijn voor de show ook speciale VIP-tickets beschikbaar met early entry, een meet & greet voor de show, een foto met de band, gesigneerde Seether setlist en een meet & greet laminate.

Terug naar de begindagen

Zeventien jaar geleden, in 1999, vond de band zijn oorsprong in thuisland Zuid-Afrika. Na drie jaar besloten de rockers hun geluk te zoeken in Amerika. Twee jaar later was de band al support voor Evanescence. Met zangeres Amy Lee namen zij hun nummer ‘Broken‘ opnieuw op en de grote doorbraak was een feit.

In de jaren daarna volgden nummers als ‘Fake It‘. ‘Words as Weapons‘ en ‘Remedy‘. Bij die laatste is de vergelijking tussen de vocale sound van frontman Shaun Morgan en die van wijlen Kurt Cobain snel gemaakt.

In 2017 bracht de Australische rockband zijn zevende album ‘Poison the Parish‘, waarop de mannen met veel muzikaal geweld terugkeerden naar de sound van hun begindagen.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·