Bløf zanger Paskal Jakobsen gaat solo

Geschreven door op 13 april 2015 om 13:28

De zanger van Bløf, Paskal Jakobsen, gaat vanaf het voorjaar in 2016 het theater in met zijn soloprogramma ‘Stedentrip’.

Vanochtend kreeg de pers te horen dat Paskal Jakobsen gaat beginnen met een tour zonder Bløf. Ze hebben geen ruzie en het gaat ook nog steeds erg goed met de band. Na zijn solotour zal hij zich dan ook gewoon weer aansluiten bij de band.

Soloprogramma van Paskal Jakobsen

“De eerste helft van 2016 is voor BLØF een rustige periode. Er is dus ruimte in de agenda om eens iets anders te doen”, vertelt Paskal. Hij heeft de laatste 25 jaar niet veel tijd gehad om iets alleen te kunnen ondernemen. Nu er een rustige periode aan komt pakt hij zijn kans. “We hebben nog veel mooie plannen met de band. Maar het eerste half jaar van 2016 is even zonder de band.” Paskal zal nummers gaan brengen van o.a. Maarten van Roozendaal, Thé Lau, Bram Vermeulen en Ramses Shaffy. Ook zal hij enkele solonummers gaan brengen die nog niet klaar zijn en ook niet op album worden uitgebracht. Vanaf eind mei zullen de kaartjes voor zijn tour in de verkoop gaan. Hieronder hebben we een nummer van Ramses Shaffy toegevoegd. Een van zijn grootste hits: laat me.

YouTube player

Kaarten voor Bløf

Bløf is momenteel bezig met de ‘In Het Midden Van Alles’ tour. De tour staat in het teken van het gelijknamige nieuwe album: ‘In Het Midden Van Alles’. Hiermee gaan ze allerlei theaters af om bezoekers op een persoonlijke manier te entertainen. Aangezien het nog niet bekend is wanneer Bløf na deze tour de draad weer op zal pakken, wordt deze tour als de laatste gezien. Als je Bløf dus nog wil zien, moet je snel zijn. Kijk snel op de website van Topticketshop of de band bij jou in de buurt komt!

Met de volgende hit werd Bløf bekend bij het grote publiek:

YouTube player

Hieronder is Paskal solo te horen:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.