John Legend voor concert naar Amsterdam

Geschreven door op 25 juni 2014 om 13:59
North Sea Jazz, John Legend - Fotocredits Lris Krug - Flickr (CC BY-SA 2.0)

John Legend komt naar Nederland voor een concert. Op donderdag 30 oktober geeft de zanger een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Eerder kondigde John Legend een concert aan in Brussel. Beide concerten maken deel uit van zijn All of Me Tour.

John Legend heeft het concert in de Ziggo Dome zojuist aangekondigd. Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat John een concert in Nederland gaf. De vorige keren gaf de populaire zanger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Deze locatie blijkt inmiddels te klein voor deze wereldster.
De All of Me Tour van John Legend staat in teken van Legends megahit All Of Me. Deze single heeft maandenlang hoog in de internationale hitlijsten gestaan. Een prima reden voor een tour door Europa.

 

Voorverkoopinformatie
Tickets voor het concert van John Legend in Amsterdam gaan op vrijdag 27 juni om 10:00 uur in de voorverkoop. De voorverkoop loopt via de website van Ticketmaster. Kaarten voor John Legend zijn verkrijgbaar vanaf € 54,- .
Is het concert uitverkocht of heb je de voorverkoop gemist? Lohn Legend kaarten zijn nog wel te krijgen via secundaire ticketwebshops. kaartprijzen bij een secundair verkooppunt kunnen echter hoger zijn dan bij een primair verkooppunt. Wil je dit concert hoe dan ook niet missen? Dan kun je hier nog tickets kopen voor het concert van John Legend.

Live
Legend staat bekend om zijn uitmuntende live optredens. Bekijk hier een live-uitvoering van All of Me als voorproefje op het concert in de Ziggo Dome:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
John Legend Nieuws