Hiphop-legende KRS-One in oktober naar Nederland

Geschreven door op 24 juli 2017 om 11:43
KRS-One - Foto Mikamote (Wikimedia)

KRS-One komt naar Nederland! In oktober betreedt de iconische rapper de podia van Gebr. de Nobel in Leiden, de Amsterdamse Q-Factory en Mezz Breda.

KRS-One naar Nederland

Rapper Lawrence ‘Kris’ Parker kent vele bijnamen. The Teacher, The Blastmaster, Big Joe Krash, The Philosopher… Maar zijn meest bekende alias is zijn artiestennaam KRS-One! Het hiphop-icoon stond in 2016 nog meerdere keren in Nederland en komt in oktober terug!

Op donderdag 5 oktober komt de rapper naar Q-Factory in Amsterdam. Op vrijdag 6 oktober betreedt hij het podium van Gebr. de Nobel in Leiden. Een dag later, op zaterdag 7 oktober, komt hij naar Breda voor een show in poppodium Mezz.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Concertkaarten (Q-Factory) Concertkaarten (Gebr. de Nobel) Concertkaarten (Mezz)

Secundair:

Concertkaarten

‘Sound of da Police’

KRS-One scoorde vooral in de jaren negentig enkele megahits met tracks als ‘MC’s Act Like They Don’t Know’ en natuurlijk de klassieker ‘Sound of da Police’The Philosopher is nog altijd druk bezig met het maken van muziek: in mei 2017 bracht hij zijn laatste studioalbum ‘The World Is MIND’ uit.


Bron: Mezz

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.