Hans Klok keert in 2017 terug naar Carré met House of Horror

Geschreven door op 12 oktober 2016 om 11:15
Foto: Hans Klok - House of Horror / StardustDenHaag - Screenshot Youtube

Hans Klok keert volgend jaar terug met zijn indrukwekkende show House of Horror! In oktober 2017 geeft de bekende illusionist een nieuwe reeks voorstellingen in Koninklijk Theater Carré!

Hans Klok – House of Horror 2017

Van woensdag 18 oktober 2017 tot en met zondag 22 oktober staat de wereldberoemde illusionist in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

Hans Klok tickets

Kaarten voor de voorstellingen zijn o.a. verkrijgbaar via de site van Carré. De ticketverkoop voor alle shows is reeds begonnen.

Griezelshow

Zoals de naam al doet vermoeden draait de voorstelling helemaal om griezelen! Bezoekers worden meegesleept naar een magische wereld waarin Klok wordt geconfronteerd met creepy fantasiewezens als trollen en demonen. Om aan deze wezens te ontkomen haalt de illusionist weer de meest spectaculaire trucs uit de kast!

House of Horror werd dit jaar al overladen met positieve recensies. De voorstelling was zo succesvol dat er nu dus een nieuwe reeks is toegevoegd; komt dat zien!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Hans Klok Nieuws · Nieuws