Hans Klok House of Horror tour door Nederland

Geschreven door op 13 mei 2016 om 17:13
Foto: Hans Klok - House of Horror / StardustDenHaag - Screenshot Youtube

Nee dit is geen illusie; Hans Klok House of Horror tour door Nederland! Zijn spectaculaire optredens beginnen in augustus.

Hans Klok House of Horror

Illusionist Hans Klok heeft een spooky, nieuwe show! Zijn tour begint op 14 augustus in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam en eindigt op 8 januari in het Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam. Zie het allemaal in Hans Klok House of Horror Tour.

‘House of Horror’

In dit spektakel zitten grote illusionisten uit het verleden Hans achterna. De illusionist laat hem natuurlijk niet bang maken en gaat de strijd met ze aan! Klok vs. Freaks. Heksen, vampieren en trollen kunnen hem niks maken! Ook het publiek wordt meegetrokken in dit kat-en-muisspel. Jong of oud, maakt niet uit; deze uitbundige show is voor iedereen!

Nieuwe show

Veel grenzen worden overschreden op het gebied van illusies. Klok zal zichzelf laten zien in vele lichten en vormen. Verwacht een hele andere opvoering dan voorheen en laat je verrassen door de veelzijdigheid. Er zijn namelijk ook internationaal bekroonde circusacts te zien!

De illusionist zelf heeft onder andere een truc van de legendarische Moretti geleerd. De nabestaanden van Moretti hebben het namelijk aan hem doorgegeven. Daarmee is hij de eerste en enige persoon op aarde die de illusie kan uitvoeren. Klok liet deze al zien in ‘De Wereld Draait Door’ maar natuurlijk is het veel geweldiger om het van dichtbij te beschouwen.

Hans Klok tickets

Tickets voor de shows zijn onder andere verkrijgbaar op de sites van de desbetreffende theaters. Kijk voor alle speeldata op de website van Hans Klok.

Waan je in de ‘House of Horror’ show, en sta versteld van de magische gebeurtenissen…

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Hans Klok Nieuws · Nieuws