David Bowie gecremeerd zonder familie en vrienden

Geschreven door op 14 januari 2016 om 12:08
David Bowie - Foto Ron Frazier - Flickr (CC BY 2.0)

Muzieklegende David Bowie is in New York in stilte gecremeerd. Ook familie en vrienden waren niet aanwezig tijdens de crematie.

 

David Bowie geen rouwdienst

David Bowie heeft zijn familie verteld dat hij wilde gaan zonder gedoe of publieke herdenkingsdienst. Hij wilde alleen herinnerd worden voor de goede tijden die ze hebben gedeeld en voor de muziek die hij maakte. De zanger zou deze wens met zijn vrouw Iman en andere familieleden hebben gedeeld nadat hij anderhalf jaar geleden kanker kreeg. Afgelopen zondag overleed Bowie op 69-jarige leeftijd. Sindsdien is er nog niets officieel bekendgemaakt over zijn uitvaart.

Toch een herdenkingsconcert?

Ondanks dat het Bowie’s laatste wens was om geen publieke herdenkingsdienst te organiseren lijkt dit nu alsnog te gebeuren. Twee concerten, in New York en Londen, dienden eerst als eerbetoon aan de artiest maar is nu omgedoopt tot herdenkingsconcert. Alle kaarten van het eerbetoon waren binnen no-time uitverkocht.

 

Bron: Mirror (UK)

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · David Bowie Nieuws · Nieuws