Ook extra concert Shawn Mendes binnen no-time uitverkocht

Geschreven door op 18 mei 2018 om 10:36
Shawn Mendes - By Josiah VanDien [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Ook het tweede concert van Shawn Mendes is uitverkocht! De jonge singer-songwriter staat op zowel 7 als 8 maart 2019 in een uitverkochte Ziggo Dome!

UPDATE 5-3: Om 16:00 uur komt een beperkt aantal extra tickets vrij voor beide uitverkochte shows van Shawn Mendes in de Ziggo Dome!

Shows Shawn Mendes uitverkocht

Beide shows van Shawn Mendes in de Ziggo Dome zijn uitverkocht! De singer-songwriter trapt in Nederland zijn tour af, dat in teken staat van het nieuwe album dat op 25 mei 2018 uitkomt.

Om 10.00 uur vrijdagochtend startte de kaartverkoop voor het concert van 7 maart 2019. Binnen een paar minuten waren er al geen kaarten meer beschikbaar. Maar fans hadden geluk, want de jonge Canadees kondigde nog een extra concert op 8 maart aan. Het duurde niet lang voordat ook dit optreden uitverkocht was.

Heb jij geen tickets kunnen bemachtigen?

Is het jou niet gelukt om tickets te scoren voor de shows van Shawn? Dan hebben wij nog een paar tips voor je, zodat je er misschien toch bij kunt zijn!

  • Blijf Ticketmaster nog goed in de gaten houden! Wellicht worden er op een later moment nog extra tickets vrijgegeven, bijvoorbeeld door productionele veranderingen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! We houden je op de hoogte indien er nog een extra show aangekondigd wordt of als er extra kaarten beschikbaar komen.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk wel een extra ticket over! 
  • Check bij sites als Ticketswap, Marktplaats, of een vertrouwde secundaire aanbieder. Je betaalt hier hoogstwaarschijnlijk meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen. Veel grote websites en radiostations houden regelmatig win acties voor concerten en evenementen.

Ben jij er wel bij?

Is het jou wel gelukt om kaarten te scoren? Laat het ons weten!

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.