Shawn Mendes kondigt extra concert in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 18 mei 2018 om 10:19
Shawn Mendes - By Josiah VanDien [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

Het concert van Shawn Mendes op 7 maart 2019 was vrijdagochtend razendsnel uitverkocht! Maar wij hebben goed nieuws, want de jonge singer-songwriter geeft een dag later nog een show! 

Extra concert Shawn Mendes

De kaartverkoop voor het concert van Shawn Mendes ging razendsnel vanochtend! Binnen no-time waren de kaarten uitverkocht! Maar we hebben goed nieuws voor fans die naast tickets voor het optreden van 7 maart 2019 hebben gegrepen. Shawn komt een dag later, op 8 maart, gewoon nog een keer naar de Ziggo Dome!

Concertkaarten

Tickets voor Shawn Mendes zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. De kaarten voor het extra concert zijn direct in de verkoop gegaan.

Tour

Nederlandse fans hebben de primeur en krijg de show als eerste in de wereld te zien, want Shawn trapt zijn tour af in Nederland. De tour staat in het teken van zijn nieuwe naar-zichzelf-vernoemde album dat op 25 mei 2018 uitkomt.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.