Feuerengel kondigt nieuwe shows aan in Nederland

Geschreven door op 5 april 2018 om 12:48
Feuerengel - Foto: Frank Schwichtenberg - (Bron: Wikimedia Commons)

Feuerengel komt vaker optreden in Nederland! Vanwege twee uitverkochte shows in Hengelo kondigt dé succesvolle coverband van Rammstein enkele nieuwe data aan voor aankomende winter. 

Feuerengel Tour

Fantastisch nieuws voor de fans van Feuerengel en/of Rammstein! De Rammstein coverband treedt aankomende winter onder meer op in Breda, Alkmaar, Amersfoort en Drachten.  In november laten de mannen hun talent zien in diverse zalen verspreid over het land.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de evenementen is direct gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de websites van de diverse poppodia.

Populair

De band Feuerengel is uitermate populair. De shows op 13 en 14 april in Hengelo verkocht onlangs allebei uit. Voor de data van de aankomende shows zie hieronder:

  • 2 november: Iduna, Drachten
  • 3 november: De Cacaofabriek, Helmond
  • 16 november: Victorie, Alkmaar
  • 17 november: Fluor, Amersfoort
  • 23 november: Chassé Theater, Breda

Indrukwekkend

Vlammenwerpers bij Rammstein? Feuerengel heeft er ook een aantal! Deze band is de enige officiële tributeband die Rammstein kent. Rammstein zelf was onder de indruk van hun imitators en deze kregen dan ook de volmacht om op te treden namens de band. Als de mannen van Rammstein een avond vrij hebben en willen zien hoe hun eigen show eruit ziet, dan nodigen ze Feuerengel uit om te spelen. Feuerengel is absoluut het hoogst haalbare voor een tribute en de shows verkopen altijd uit!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·