Corey Taylor over Slipknot: “We doen momenteel helemaal niks”

Geschreven door op 2 juni 2017 om 12:03

Corey Taylor heeft een update gegeven over de voortgang van een nieuw Slipknot-album! Fans van de metalband hoeven voorlopig nog geen nieuw materiaal te verwachten.

Voorlopig geen nieuw Slipknot-materiaal

Slecht nieuws voor alle ‘Maggots’! Fans van Slipknot hoeven voorlopig nog geen nieuwe muziek van de metalband te verwachten. Frontman Corey Taylor gaf onlangs in gesprek met het Amerikaanse radiostation ‘97.1 The Eagle’ een update over de voortgang van het nieuwe album van de band:

“Ik ga jullie teleurstellen: we doen geen zak momenteel,” aldus de zanger. “We doen eigenlijk helemaal niks.”

Andere projecten

De bandleden zijn de komende tijd vooral bezig met hun eigen projecten: “We zijn langzaam aan het beginnen met het schrijven van nieuwe muziek, maar we nemen momenteel vooral even wat vrije tijd.”

Taylor vervolgt: “Clown gaat een aantal films regisseren, Sid gaat wat dingen doen, we doen allemaal ons eigen ding momenteel. Volgend jaar is iedereen bezig met zijn eigen projecten en daarna zullen we waarschijnlijk langzaam maar zeker bij elkaar komen om Slipknot-dingen te doen.”

Voorlopig nog geen opvolger voor de band’s laatste plaat ‘.5: The Gray Chapter’ dus!

Stone Sour

Dat Corey Taylor druk is met andere projecten is wel duidelijk! De zanger is momenteel bezig met zijn andere band, Stone Sour, waarmee hij aankomend najaar naar Nederland komt! De hardrockers staan in november op het podium van het Klokgebouw in Eindhoven.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Slipknot Nieuws