Hit of Shit: The Weeknd ft. Daft Punk – Starboy

Geschreven door op 22 september 2016 om 13:21
The Weeknd - Foto: Fred von Lohmann - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

The Weeknd kondigt een nieuw album aan! Samen met de aankondiging wordt meteen de eerste single uitgebracht.

The Weeknd

The Weeknd – Foto: Fred von Lohmann – (Bron: Flickr)

Nieuw Album

Niet alleen een nieuwe single met Daft Punk, ook komt er een nieuw album voor The Weeknd. De opvolger voor Beauty Behind The Madness is onderweg. Op 25 november zal het album Starboy verschijnen. Het is nog niet bekend of dat ook de datum is dat het album in Nederland verschijnt.

“Beauty Behind The Madness”

Het album Beauty Behind The Madness werd in alleen 2015 al ruim anderhalf miljoen keer verkocht. Vooral de nummers Can’t Feel my Face, The Hills en In The Night waren erg populair.

The Weeknd

The Weeknd is een Canadese zanger, songwriter en muziekproducent van Ethiopische afkomst. Naast dat hij zelf muziek maakt heeft hij ook een eigen platenlabel: XO Records. De naam is ontstaan omdat de zanger veel over drugs zingt. XO staat namelijk voor ecstasy en oxycodon.

De Canadees werd eind 2010 bekend door zijn YouTube kanaal. Na dit succes bracht hij 3 mixtapes uit met alle drie 9 tracks. In 2012 werden deze mixtapes samengevoegd in het album Trilogy. Op de cd stonden ook drie nieuwe nummers. Aan elke mixtape was een nummer toegevoegd. Op 10 september 2013 bracht de songwriter zijn debuutalbum Kiss Land uit. Hier werkt de zanger samen met onder andere Drake en Pharrell Williams. In 2014 bracht de songwriter ook de soundtrack voor Fifty Shades of Grey: Earned it.

Luister hier naar Starboy:

Bron: Rapdirect, top 40

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.