AC/DC concert binnen half uur uitverkocht

Geschreven door op 17 december 2014 om 12:00
nieuw AC/DC Album, Brian Johnson (AC/DC) - Foto: Raph_PH - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Het AC/DC concert in het Gelredome in Arnhem was binnen een half uur volledig uitverkocht.  Hoe kom je nu nog aan tickets?

Het langverwachte concert ging vanmorgen om 10 uur in de verkoop. De voorverkoop verliep via de website van Ticketmaster. Binnen een half uur was het optreden in het Gelredome volledig uitverkocht. Veel fans hebben hierdoor geen kaarten kunnen bemachtigen. Er is nog niets bekend over een eventueel extra concert.

 

AC/DC concert

Vorige week kondigde AC/DC de langverwachte wereldtournee aan. De Australische Rockers trappen de tour af met een concert in het Gelredome in Arnhem. De Nederlandse fans krijgen de nummers van het nieuwe album dus als eerste live te horen. Naast nieuwe nummers zullen de grote hits natuurlijk niet ontbreken. AC/DC concerten staan bekend om de indrukwekkende special effecten en een uitmuntende performance.

De laatste keer dat de Rockers in Nederland optraden werden kosten nog moeite gespaard. Gillende gitaren, Kanonschoten en een indrukwekkende vuurwerkshow maakten de show compleet.

Hoe kom je nu nog aan AC/DC tickets?

Heb je de voorverkoop gemist of kwam je steeds niet door de lange wachtrij heen? Gelukkig zijn er nog wel manieren om aan AC/DC tickets te komen. Neem eens een kijkje bij Topticketshop. Hier worden momenteel nog concertkaarten aangeboden.

 

Rock or Bust

Het AC/DC concert staat in het teken van het nieuwe album Rock or Bust. Dit album kwam op 2 december 2014 uit. Rock or Bust is het vijftiende internationaal uitgebrachte studioalbum van de rockband. Het album bevat 11 keiharde tracks. Precies zoals we van ze gewend zijn.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
AC/DC Nieuws · Artiesten · Nieuws