The Headhunters staat aankomend najaar in TivoliVredenburg

Geschreven door op 21 augustus 2018 om 12:52
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

The Headhunters komt naar Nederland! De iconische jazzrockband reist aankomend najaar naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

The Headhunters naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van The Headhunters! De Amerikaanse jazz, funk en rock-fusionband, in 1973 opgericht door niemand minder dan Herbie Hancock, komt binnenkort naar Nederland. Hancock is er inmiddels helaas niet meer bij, maar mede-oprichters en oudgedienden als Bill Summers, Paul Jackson en Mike Clark zijn nog altijd van de partij!

De experimentele band reist aankomend najaar naar Utrecht, waar het op vrijdag 30 november het podium van TivoliVredenburg betreedt.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.