UPDATE: Sturgill Simpson treedt op in Nijmegen

Geschreven door op 2 mei 2016 om 13:20
Sturgill Simpson - Credits: Sturgillsimpson - Wikimedia Commons

De Amerikaanse countryzanger Sturgill Simpson komt naar Nederland! Hij zal op 9 juli in Nijmegen zijn.

UPDATE: de zanger treedt ook op in Paradiso Amsterdam op vrijdag 23 september. Kaartverkoop begint op zaterdag 21 mei om 10:00 uur op onder andere Ticketmaster.

Concert

Sturgill Simpson

Foto: Sturgill Simpson | wikimedia.com

Sturgill Simpson geeft een concert op zaterdag 9 juli in Doornroosje Nijmegen. Hij heeft namelijk net zijn album A Sailor’s Guide To Earth uitgebracht.

Tickets

Kaartjes voor dit concert zijn beschikbaar op de website van Doornroosje. Deze kan je vanaf vrijdag 6 mei om 10 uur ’s ochtends kopen.

‘A Sailor’s Guide To Earth’

Zijn nieuwe album kwam op 15 april uit. Het is een mix van verschillende genres maar hij blijft natuurlijk trouw aan zijn countrysound. Simpson heeft het geschreven vanuit het perspectief van een zeeman. Hij heeft hiervoor ook zijn eigen ervaringen gebruikt waardoor het erg persoonlijk is.

Sturgill Simpson

De countryzanger komt oorspronkelijk uit Kentucky maar heeft zijn bezittingen verkocht om naar Nashville te gaan. Daar wilde hij een vintage countryrecord opnemen. Geen wonder natuurlijk, Nashville is dan ook the place to be voor countryartiesten.

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.