Simone Kleinsma verlengt theatertour

Geschreven door op 2 mei 2016 om 11:38
Simone Kleinsma - Fotocredits Mark Goes (Wikimedia Commons)

Simone Kleinsma heeft een enorm succes met haar huidige tour Simone!. De show is zo populair dat deze verlengd is, en vanaf augustus vervolgd wordt!

Simone Kleinsma langer in het theater

Goed nieuws voor de mensen die nog graag naar de huidige show van Simone Kleinsma willen. De artieste verlengt haar soloprogramma Simone! vanwege een grote vraag naar kaarten en een enorme hoeveelheid enthousiaste reacties. Kleinsma vervolgt de tour in augustus in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Simone Kleinsma Kaarten

Kaarten voor deze show zijn verkrijgbaar via de website van de promotor.

De veelzijdigheid zelve

Kleinsma zelf is ontzettend blij met de waardering. In een interview met het AD zegt ze: “Ik ben zo trots. Dit is niet vanzelfsprekend meer in deze tijd.”

Kleinsma staat bekend om haar veelzijdigheid. Ze is zangeres, musicalster, actrice en kleinkunstenares. In de show Simone!  komen al deze facetten bij elkaar. Daarbij wordt ze begeleid op de vleugel door Cor Bakker en Bernd van den Bos. In de show wordt teruggekeken naar de gebeurtenissen in haar eigen leven. Een biografie dus, waarin Kleinsma zichzelf speelt in een schitterende hoofdrol!

 

Bron: Theaterparadijs

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuws