UB40 met jubileumtour naar Reggae Rotterdam Festival

Geschreven door op 4 april 2019 om 14:15
Ali Campbell (UB40) - Fotocredits Eva Rinaldi - Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

UB40 treedt in juli 2019 op tijdens Reggae Rotterdam Festival! Het optreden op het festival maakt deel uit van de jubileumtournee van de Britse band.

UB40 naar Reggae Rotterdam Festival

Goed nieuws voor fans van UB40! De populaire groep is de eerste naam die is aangekondigd voor de derde editie van Reggae Rotterdam Festival. Het optreden van de band ‘featuring’ Ali Campbell en Astro vindt plaats op zondag 28 juli 2019 in het Kralingse Bos. De show maakt deel uit van de ‘40th Anniversary Tour‘ van de groep. De formatie scoorde in de jaren tachtig hits met nummers als ‘Red Red Wine’ en ‘(I Can’t Help) Falling In Love With You’.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen via de website van het festival. Uitverkocht? Kijk hier.

Reggae Rotterdam Festival

Op zondag 28 juli 2019 vindt de derde editie plaats van het reggae-evenement in het Kralingse Bos te Rotterdam. Tijdens het festival treden nationale en internationale artiesten op. Tijdens de voorafgaande editie betrad onder andere Jimmy Cliff het podium. Binnenkort worden nieuwe namen toegevoegd aan het programma.

 

Bron: Reggae Rotterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.