Mart Hoogkamer geeft twee exclusieve clubshows

Geschreven door op 19 oktober 2018 om 13:05
Mart Hoogkamer (cropped) - Toestemming Management Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer geeft eind dit jaar en begin 2019 twee exclusieve clubshows! De jonge volkszanger geeft een concert in Poppodium 013 en de Luxor Live in Arnhem.

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer laat op vrijdag 19 oktober 2018 via zijn eigen Facebook weten dat hij twee clubshows geeft met de ‘Op weg naar…’ tour. Op donderdagavond 20 december 2018 geeft hij een optreden in de Jupiler Stage van Poppodium 013 te Tilburg. Het tweede concert vindt plaats in de grote zaal van Luxor Live in Arnhem op vrijdagavond 11 januari 2019. Tijdens beide concerten zingt Mart onder begeleiding van M&M band, onder leiding van Micky Fisser.

Concertkaarten

De kaartverkoop voor beide shows gaat op 20 oktober 2018 om 10:00 uur van start. Tickets voor het optreden in 013 te Tilburg zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Voor het concert in Luxor Live te Arnhem zijn kaarten te koop via de website van het poppodium. Uitverkocht? Kijk hier.

Debuutalbum

In mei 2018 bracht de jonge volkszanger een zelf-getiteld debuutalbum uit. De zanger staat bekend om zijn vrolijke Nederlandse meezingers zoals de track Lekker Leven’. Dit nummer leverde hem een nummer 10 notering op in het Sterren.nl jaaroverzicht van 2017. Mart timmert hard aan de weg naar succes. Zo ging hij onder andere samen met Willeke Alberti op theatertour, deed hij mee aan Holland’s Got Talent en trad de zanger op tijdens Dutch Valley 2017.

Bekijk hier de single ‘Stappen’:

YouTube player

 

Bronnen: Luxor Live, Poppodium 013, Marthoogkamer.nl, Bol.com.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.