Guy Forsyth & Band in september naar Utrecht en Deventer

Geschreven door op 8 april 2019 om 13:08
Guy Forsyth - Credits: Bruce Drummond - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

In september 2019 komt Guy Forsyth met zijn band naar Nederland! De Amerikaan treedt op in TivoliVredenburg te Utrecht en Burgerweeshuis in Deventer.

Guy Forsyth & Band naar TivoliVredenburg en Burgerweeshuis

Bluesliefhebbers opgelet! Op donderdag 19 september 2019 staat Guy Forsyth met zijn band op de bühne van zaal Cloud Nine in TivoliVredenburg te Utrecht. Een dag later, op vrijdag 20 september, reizen Forsyth en band naar Deventer voor een show in Burgerweeshuis. Tijdens de concerten laat de bluesman zijn grootste hits horen. Tevens zal de muzikant anekdotes vertellen, wat volgens velen één van zijn talenten is.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct te verkrijgen. De verkoop verloopt via de websites van TivoliVredenburg en Burgerweeshuis.


Guy Forsyth

Hoewel de singer-songwriter bekend staat om zijn harmonicablues, maakt hij regelmatig uitstapjes richting rock, rhythm & blues en folk. Jarenlang reist de Amerikaanse artiest met zijn muziek door Europa. Met ons kikkerlandje heeft de artiest een speciale band. De live-albums ‘High Temperature‘ en ‘Red Dress‘ zijn namelijk opgenomen in Metropool Hengelo tijdens een marathonconcert.

 

Bron: Facebook, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.