Raphael Saadiq geeft in oktober 2019 twee shows in Nederland

Geschreven door op 11 juni 2019 om 13:11
Raphael Saadiq. Fotocredits: Patrick Hamberg. (CC BY-SA 2.0)

Raphael Saadiq komt naar Nederland! In oktober 2019 staat het Amerikaanse icoon in zowel Theater Rotterdam als Paradiso te Amsterdam. De show staat in het teken van het album ‘Jimmy Lee’, dat in augustus 2019 uitkomt. 

Raphael Saadiq naar Nederland

Raphael Saadiq fans opgelet! Op dinsdag 22 oktober 2019 en donderdag 24 oktober 2019 komt de r&b- en soulzanger naar Rotterdam en vervolgens Amsterdam. In het teken van zijn nog te releasen album ‘Jimmy Lee komt de artiest naar Theater Rotterdam en Paradiso. Het publiek kan nummers verwachten van zijn eerste solowerk in acht jaar tijd, maar ook nummers als ‘Love That Girls’. De nieuwe plaat komt in augustus 2019 uit. De eerste single, ‘Something Keeps Calling’, werd op vrijdag 7 juni 2019 uitgebracht.

Tickets

De kaartverkoop begint op vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Rotown en Paradiso . Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Solowerk

Als lid van de formatie Tony! Toni! Toné! brak de artiest door. Naast een solocarrière was de muzikant ook tekstschrijver en producer voor onder meer Erykah Badu en Stevie Wonder. Het laatste soloalbum dateert alweer uit 2011: Stone Rollin’‘. Met de nieuwe plaat ‘Jimmy Lee’ keert hij na acht jaar tijd weer terug. De eerste single van het album, ‘Something Keeps Calling’, waarvoor hij samenwerkte met gitarist Rob Bacon, is al te beluisteren. Benieuwd? Kijk dan de video hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso Amsterdam, Theater Rotterdam, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.