The Upsessions brengen op 2 december nieuw album uit!

Geschreven door op 18 november 2016 om 13:50
The Upsessions - Foto: The Upsessions - persfoto

The Upsessions brengen binnenkort hun nieuwe album ‘This Is The Upsessions’ uit! Bovendien viert de Nederlandse reggae/ska-band de release op 2 december in de dB’s in Utrecht!

‘This Is The Upsessions’

This Is The Upsessions is alweer het vijfde studioalbum van de band die in 2005 werd opgericht. De mannen staan vooral bekend om hun heerlijke old school reggae. Op de nieuwe plaat zijn er echter ook invloeden uit andere Jamaicaanse genres als calypso, mento en ska te horen. De muziek van de Amsterdamse band was overigens ook al te horen in zowel binnen- als buitenlandse films, zoals Rokjesdag en Blood in the Water.

The Upsessions

Foto: The Upsessions – persfoto

Live: releaseparty en Madness

De muziek van het zevental komt ook live zeer goed tot zijn recht. Dit blijkt wel uit het feit dat ze door de jaren heen voor grote evenementen als de Zwarte Cross, Lowlands en Paaspoop zijn uitgenodigd. In hun karakteristieke geel/groene pakken weten de heren van iedere show weer een feestje te maken.

Er is dan ook eigenlijk geen betere manier om de release van het nieuwe album te vieren dan met een releaseparty! Op 2 december presenteren The Upsessions de plaat in de dB’s in Utrecht. Een paar dagen later staan de mannen ook nog eens in het voorprogramma van de ska-grootheden van Madness, die eerder dit jaar het album Can’t Touch Us Now uitbrachten, in de Tilburgse 013!

Bron: Boombax persbericht / dB’s Utrecht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.