Martin Garrix was zenuwachtig voor tour met Justin Bieber

Geschreven door op 4 april 2017 om 16:10
muzikale carrière, Martin Garrix - Fotocredits Jasper K (Wikimedia Commons)

Zenuwen voor de tour met Justin Bieber waren bij Martin Garrix zeker aanwezig! Vorige maand stond de dj voor het eerst in het voorprogramma van Bieber in Australië.

Martin Garrix is zenuwachtig

De Nederlandse dj is al lange tijd bevriend met Justin Bieber. In februari zijn de twee vrienden zelfs samen gaan touren! Garrix liet wel weten dat hij behoorlijk zenuwachtig was voor de tour. De reden hiervoor? De ster wist niet hoe de fans van Justin gingen reageren.

“Het grappige aan deze tour is dat ik vooraf niet echt wist wat ik kon verwachten. Als ik een eigen show doe, zijn er veel Garrix-fans. Maar nu was ik enorm zenuwachtig, omdat er allemaal fans van Justin waren die allemaal op hem stonden te wachten.”

Helemaal niet nodig

Die zenuwen waren nergens voor nodig. Toen de dj begon aan het eerste nummer, ging het publiek al helemaal los. De tour met zijn goede vriend werd als heel erg leuk gezien. “Misschien doen we het in de toekomst nog een keer.”

Europese Tour

Voor nu hebben de twee nog genoeg te doen deze zomer. Samen gaan Garrix en Bieber nog een aantal Europese festivals af, waaronder Pinkpop!

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.