Dotan wacht met uitbrengen album voor speciaal gevoel

Geschreven door op 14 maart 2017 om 12:37
Dotan - Bron: Persfoto Dijkpop

Een nieuw album van Dotan? Dat komt er zeker! Maar wanneer is de vraag. De zanger wil het album namelijk pas uitbrengen al hij het ”wow gevoel” heeft. 

Nieuw album Dotan

In een interview met de Metro vertelt Dotan dat hij druk aan het schrijven is voor zijn nieuwe album. “Ik wil met mijn muziek een verhaal vertellen, niet zomaar een trucje doen. Dingen meemaken om die vervolgens weer van me af te schrijven; dát is wat muziek altijd voor mij heeft moeten zijn.”

7 Layers Sessions

Voorlopig is Dotan nog te zien met zijn 7 Layers Sessions. De zanger geeft hierbij onbekend talent een kans zich voor te stellen aan het Nederlandse publiek. Hierbij treedt de zanger niet op als afsluitende act. “Het moet juist niet zo’n avond worden waarbij ik de afsluitende act ben. Ik kan mijn ego daarbij prima aan de kant zetten: ik wil dat het om hen draait.”

Het hoogtepunt

De show in de Ziggo Dome was toch wel het hoogtepunt van de vele successen van de artiest. “Na bizarre aaneenschakelingen van grote successen was het hoogtepunt de show in de Ziggo Dome. Ik ben daar heel dankbaar voor, maar wilde ook even een stap uit die gigantische rollercoaster zetten. Ik ben muzikaal verrijkt door alle artiesten die ik heb ontmoet.”

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Dotan Nieuws · Nieuws