Miss Montreal brengt in najaar 2019 eerste Nederlandstalig album uit

Geschreven door op 14 maart 2019 om 12:25
Miss Montreal - Fotograaf: Hugo van Meijeren - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In oktober 2019 komt Miss Montreal met nieuwe muziek! Deze maand brengt de zangeres haar allereerste Nederlandstalige album uit.

Nieuw album Miss Montreal

Goed nieuws voor fans van Miss Montreal! De artieste komt in oktober 2019 met een gloednieuw album. Deze zal volledig Nederlandstalig zijn. Dit vertelt Sanne Hans, de echte naam van de zangeres, in het ochtendprogramma van Giel Beelen. “In juni ga ik drie weken lang alleen maar schrijven want ik kom met een Nederlandstalig album, ergens eind oktober.

De eerste single staat gepland voor eind juni. Ook hint de zangeres dat ze “aan het eind van het jaar terugkomt met heel leuk nieuws.

Nederlandstalig

Het is niet de eerste keer dat Hans in haar moedertaal zingt. Op haar meest recente album Again staat een Nederlandse track genaamd ‘Zonder Jou’. Naast verschillende uitgebrachte Nederlandstalige nummers, zong de zangeres ook mee met verschillende artiesten die in deze taal zingen. Zo nam ze samen met Paskal Jakobsen van BLØF het nummer ‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ op en bracht ze met NielsonHoe’ uit.

 

Bron: Veronica, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.