P!NK op eerste plek binnen in Nederlandse albumlijst

Geschreven door op 3 mei 2019 om 14:43
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

P!NK is op vrijdag 3 mei 2019 met haar gloednieuwe album ‘Hurts 2B Human’ op nummer één binnengekomen in de GfK Dutch Album Top 100!

P!NK op één in albumlijst

Goed nieuws voor P!NK! Haar gloednieuwe album ‘Hurts 2B Human‘ is op de eerste plek in de GfK Dutch Album Top 100 binnengekomen. Dit heeft platenmaatschappij Sony Music op vrijdag 3 mei 2019 laten weten. De nummer één notering is overigens niet de eerste voor de zangeres. Zo stonden ‘Funhouse‘ uit 2008 en ‘Beautiful Trama‘ uit 2017 ook al op de toppositie. Het achtste studioalbum van de zangeres kwam op vrijdag 26 april 2019 uit.

Ingrijpende gebeurtenissen

Sommige nummers op ‘Hurts 2B Human’ gaan over de ingrijpende gebeurtenissen uit het turbulente leven van de zangeres. Zo vertelt P!NK aan USA Today dat ze onder andere zingt over de miskramen die ze in haar verleden heeft gehad. Ook komt de relatie tussen Alecia Moore, zoals de artieste officieel heet, en haar man Carey Hart aan bod. Aan het dagblad laat ze weten dat ze nog steeds niet kan geloven dat Hart sinds haar tweeëntwintigste van haar houdt. “My head always messes up my heart, no matter what I do.”

Beluister hier ‘Hurts 2B Human’:

 

Bron: USA Today, Sony Music

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · P!nk Nieuws