Ed Sheeran deelt blauw vlak op social media

Geschreven door op 13 december 2016 om 15:42
Ed Sheeran - Foto: Mark Kent - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Als jij als fan veel op de social media kanalen van Ed Sheeran kijkt heb je het vast al gezien! De zanger deelde een blauw vlak en veranderde ook zijn profielfoto naar dit blauwe vlak. Maar wat betekent het?

Erg blauw voor Ed Sheeran

Twitter zag er gister erg blauw uit. Nadat de zanger het blauwe vlak deelde op zijn Twitter werd het ’s middags al ongeveer 60.000 keer geretweet. Er stond verder geen uitleg bij het plaatje.

Nieuw album?

Fans denken dat het blauwe vlak alles te maken heeft met het nieuwe album van de zanger. Amy Wadge met wie Ed zijn hit Thinking Out Loud heeft geschreven zegt dat het album van de zanger wel klaar is! Zal het dan toch? Ook zegt Amy dat het nieuwe album het internet gaat breken. Als dit blauwe vlak inderdaad te maken heeft met het nieuwe album, heeft ze daar zeker gelijk in! Je kan hier onze review lezen van het laatste album X.

Social media break

Vorig jaar kondigde de zanger aan even een social media break te nemen en zich te focussen op de echte wereld. Hij beloofde toen ook dat hij volgende herfst terug zou zijn. Het klopt allemaal!

Luister hier naar Thinking Out Loud:

YouTube player

Bron: Metro

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Fun Content · Roddels