Alle 12 Symphonica in Rosso concerten volledig uitverkocht

Geschreven door op 2 november 2015 om 18:13
Symphonica in Rosso - Fotocredits SjaakPeppel (Wikimedia Commons)

Marco Borsato heeft het weer geflikt! Alle twaalf Symphonica in Rosso concerten zijn volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Symphonica in Rosso uitverkocht

Marco Borsato mag trots zijn! Zijn laatste Symphonica in Rosso concert was in no-time uitverkocht. Dat de zanger maar liefst twaalf keer de Ziggo Dome vol weet te krijgen, is een enorme prestatie.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de kaartverkoop van Symphonica in Rosso gemist? Geen nood! Hier zijn een aantal tips om alsnog aan tickets te komen:

  • Post een oproep voor tickets op Facebook en/of Twitter. Wellicht is er iemand binnen jouw netwerk die je aan kaartjes kan helpen.
  • Reserveer je tickets bij een andere online ticketshop. Kaartjes bij secundaire verkooppunten zijn meestal wel wat duurder dan bij het primaire verkooppunt maar je kunt hier meestal wel goede plaatsen reserveren. Kijk hier voor Symphonica in Rosso tickets.
  • Het komt regelmatig voor dat kort voor aanvang van het concert nog tickets worden vrijgegeven. Het is dus handig om de twitterpagina van Ticketmaster goed in de gaten te houden. Hier wordt een tweede kaartverkoop altijd als eerste bekend gemaakt.
  • Plaats een advertentie op 2ehands verkoopsites als Marktplaats of Speurders.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.