Martin Turner geeft concert in 013 Tilburg

Geschreven door op 5 april 2016 om 12:06

Britse bassist- en zanger Martin Turner komt voor een concert naar Tilburg! Volgend jaar januari staat Turner in de Jupiler Zaal van 013 Tilburg.

Martin Turner naar 013

Goed nieuws voor fans van Martin Turner en Wishbone Ash! De bassist- en zanger komt volgend jaar voor een concert terug naar Nederland! Turner staat volgend jaar op zondag 22 januari 2017 in de Jupiler Zaal van 013 Tilburg.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 8 april in de verkoop vanaf 10:00 uur ’s ochtends. Tickets kan je bemachtigen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Deuren van de zaal gaan open om 19:00 uur en het concert zelf gaat van start om 20:00 uur ’s avonds.

Wishbone Ash

Wishbone Ash werd in 1969 opgericht door Martin Turner en Steve Upton, toen ze West Country verlieten voor London. De twee bedachten een sound die gekenmerkt werd door Turner’s innovatieve dubbele gitaarpartijen die, natuurlijk, gespeeld dienden te worden door twee lead-gitaristen. Zo kwamen Ted Turner en Andy Powell erbij en de rest is geschiedenis.

Met Written In The Stars grijpt Mick terug op de oude Wishbone sound die hij zelf ontwikkeld heeft. Verwacht dus een avond met zowel oud als nieuw materiaal!

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.