Dweezil Zappa in najaar 2019 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 23 april 2019 om 12:22
Dweezil Zappa - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Björn Söderqvist

Dweezil Zappa, zoon van de iconische muzikant Frank Zappa, komt naar Nederland! In december 2019 betreedt de gitarist het podium van TivoliVredenburg te Utrecht.

Dweezil Zappa naar TivoliVredenburg

Op zondag 1 december 2019 staat gitarist Dweezil Zappa op de bühne van TivoliVredenburg te Utrecht! Het concert vindt plaats in zaal Ronda. Tijdens deze avond brengt de muzikant zowel het repertoire van zijn vader Frank en andere grootheden als eigen materiaal ten gehore.

Concertkaarten

De kaartverkoop gaat van start op vrijdag 26 april 2019 om 9:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Zappa

Op twaalfjarige leeftijd bracht Dweezil Zappa zijn eerste single ‘My Mother Is A Space Cadet’ uit. Deze track werd geproduceerd door niemand minder dan Eddie Van Halen. Sindsdien heeft de negenenveertigjarige gitarist meerdere soloalbums uitgebracht, trok hij de wereld over om het werk van zijn vader Frank in leven te houden en brengt hij covers uit van grootheden als David Bowie, Jimi Hendrix en Van Halen. Het meest recente album van Zappa, ‘Via Zammata”, verscheen in 2015. Op deze plaat staat onder andere het nummer ‘Dragon Master’. Beluister deze track hier:

 

Bronnen: TivoliVredenburg, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.