Vicky Leandros & George Dalaras naar Nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Geschreven door op 19 september 2018 om 13:34
Vicky Leandros(cropped) - Fotocredits: Sven Mandel - Wikimedia Commons ((CC BY-SA 4.0)

Vicky Leandros komt samen met haar collega George Dalaras naar het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Tickets voor de show gaan 21 september in de verkoop. 

Tickets voor Vicky Leandros & George Dalaras

Het Griekse duo staat op dinsdagavond 7 mei 2019 in het Nieuwe Luxor Theater van Rotterdam. De kaarten voor deze show gaan op vrijdagochtend 21 september 2018 om 10:00 in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Carrière

Vicky en George geven regelmatig shows samen, maar solo zijn ze ook enorm succesvol. Zo hebben beide artiesten een groot portfolio in de muziekwereld opgebouwd.

Vicky Leandros

Vicky is geboren in Griekenland en verhuist later samen met haar ouders naar Duitsland. Ze raakt in 1967 voor het eerst internationaal bekend door haar deelname aan het Eurovisiesongfestival voorLuxemburg. Nu, 51 jaar later heeft de zangeres bijna 80 albums met Schlagermuziek uitgebracht. Naast Grieks zingt Vicky ook in het Duits, Grieks, Nederlands, Spaans, Italiaans en zelfs Japans.

Giorgos Dalaras

Giorgos ofwel George is een Griekse zanger en musicus en wordt ook wel de Griekse Bruce Springsteen genoemd. De zanger heeft zijn debuut in 1965 vooral te danken aan zijn vader, die ook een muzikant is, Loukas Ntaralas.

Voorproefje

Kijk hier voor een korte impressie van het concert:

YouTube player
Bronnen: Wikipedia, Ticketmaster, Spotify, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.