Al Jarreau en NDR Big Band voor concerten naar Groningen en Amsterdam

Geschreven door op 29 maart 2016 om 14:13

De Amerikaanse pop- en jazzlegende Al Jarreau komt met de NDR Big Band naar Groningen en Amsterdam! De jazzlegende staat eind november op de planken.

Al Jarreau en NDR Big Band naar Nederland

De Amerikaanse pop- en jazzlegende Al Jarreau komt voor meerdere concerten naar Nederland! De artiest neemt de NDR Big Band met zich mee naar De Oosterpoort in Groningen en naar Paradiso Amsterdam. Op zaterdag 26 november vindt het concert in Paradiso Amsterdam plaats en op zondag 27 november het concert in De Oosterpoort.

Kaarten voor het concert in De Oosterpoort zijn te verkrijgen via de website van de concertzaal en kaarten voor Paradiso zijn te verkrijgen via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Scatzang

Al Jarreau staat bekend om zijn vaak geïmproviseerde scatzang en het vermogen om muziekinstrumenten, waaronder gitaar en percussie-instrumenten, met zijn stem te recreëren. Jarreau is de enige zanger die in drie categorieën van de jazz-pop en R&B polls heeft gewonnen en eveneens de winnaar is van vijf Grammy Awards.

In 2008 trad de legende nog op tijdens het North Sea Jazz Festival en kreeg hij de Edison Lifetime Achievement Award uitgereikt. Bij velen is hij bekend door zijn grote hit Roof Garden uit de jaren ’80.

 

Bron: Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: