Gojira, Behemoth en meer naar Graspop 2019

Geschreven door op 30 januari 2019 om 17:17
Gojira - Foto Christian Misje (Flickr, CC BY-SA 3.0)

De line-up van Graspop 2019 is bijna rond! Het Belgische metalfestival maakte zojuist de komst van dertien nieuwe namen bekend. Onder meer Gojira, Behemoth en Architects staan in juni op de podia in Dessel.

Gojira, Architects en meer naar Graspop

De line-up van Graspop 2019 is voor 95% rond! De organisatie van het festival heeft dertien nieuwe acts onthuld die in juni op de Belgische podia staan. Onder meer Gojira, Behemoth, Architects, Kvelertak en Deadland Ritual, de nieuwe supergroep met onder andere Black Sabbath-bassist Geezer Butler, zijn aan het affiche toegevoegd.

Red Bull Metal Dome

De organisatie van het festival maakte gelijktijdig met de nieuwe namen bekend dat de Metal Dome dit jaar een nieuwe naam krijgt. Het podium zal tijdens de aankomende editie de naam Red Bull Metal Dome dragen:

“Red Bull, Red Bull Music en Graspop Metal Meeting gaan al een tijd goed tesamen. Deze samenwerking bereikt vanaf dit jaar een nieuw gevleugeld hoogtepunt met een nieuwe naam en een nieuwe inrichting van de Metal Dome. Een plek om tot in de vroege uurjes na te feesten. Een plek om de ruigere bands aan het werk te zien en vooral, een plek waar je op de vooravond van het festival drie talentvolle bands van eigen bodem kan ontdekken.”

Graspop 2019

GMM 2019 vindt dit jaar op 21, 22 en 23 juni plaats. Het evenement kondigde de afgelopen maanden al een waslijst aan grote acts aan. Onder meer Slipknot, Within Temptation, KISS, Slayer, Slash, Def Leppard, Sabaton en Rob Zombie zijn deze zomer op de Desselse Stenehei te bewonderen.

Tickets voor het driedaagse evenement zijn inmiddels verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

 

Bron: Graspop Metal Meeting

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Graspop Nieuws · Nieuws