Gordon hangt microfoon definitief aan de wilgen

Geschreven door op 30 november 2015 om 11:25

Gordon heeft besloten om een punt achter zijn muziekcarrière te zetten. Na 25 jaar houdt de Amsterdamse zanger het voor gezien.

Mooi geweest

Wat voor de één verschrikkelijk nieuws is, is voor de ander juist welkom: Gordon stopt met zingen. De zanger heeft in een persbericht laten weten dat hij het na 25 jaar mooi vindt geweest. Hij gaat zich volledig richten op zijn koffiezaak Blushing, die nu twee vestigingen in Blaricum en Amsterdam heeft. Ook wil hij meer tijd besteden aan zijn tv-carrière.

Verder vertelt de zanger dat hij zich nooit gewaardeerd heeft gevoeld in de muziekindustrie. Zo klaagt hij dat hij – ondanks zijn verkoopsuccessen – nauwelijks op de radio wordt gedraaid.

Afscheidsconcerten Gordon

Op 28 en 29 november 2016 neemt Gordon groots afscheid met twee jubileumconcerten in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Tickets voor deze afscheidsconcerten gaan op dinsdag 1 december om 13:00 uur in de verkoop via de website van het Koninklijk Concertgebouw. Er zijn al gastoptredens aangekondigd van Willeke Alberti en Re-Play.

Gordon

Gordon scoorde in 1991 zijn eerste hit met Kon ik maar even bij je zijn, dat vier weken op nummer 1 stond. Daarna scoorde hij nog vele hits, waaronder Ik bel je zomaar even op. Later had hij samen met Gerard Joling en René Froger succes met de Toppers, waarmee hij onder andere Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival met Shine. Daarmee eindigden ze in 2008 als zeventiende van negentien in de halve finale. In 2009 stapte hij voor korte tijd uit de Toppers, waarna hij in 2011 de groep definitief verliet.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.