Bono annuleert shows na fietsongeluk

Geschreven door op 17 november 2014 om 10:04
Elijah Hewson, Inhaler, best verdienende artiesten, Bono (U2) - Fotograaf Peter Niell - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Bono’s reputatie is blijkbaar niet het enige dat breekbaar is. Afgelopen zondag viel de leadzanger van U2 van zijn fiets, met grote gevolgen.

U2 zou aankomende week de huisband zijn van de The Tonight Show. Dat is een bekend Amerikaans praatprogramma. Maar Bono’s fietsongeluk leverde hem een armblessure op. Een operatie is noodzakelijk en dus komen de shows van U2 tijdens de show te vervallen.

The Edge, Adam (Clayton) en Larry (Mullen jr.) meldden het nieuws op hun eigen website.  “Het lijkt erop dat we onze The Tonight Show-optredens een andere keer moeten doen. We zijn één man kwijt. Bono heeft zijn arm geblesseerd toen hij ten val kwam bij een fietstocht door Central Park en hij moet onder het mes.”

Bono U2

“Wij hebben er vertrouwen in dat hij volledig hersteld, dus we komen zeker terug. We willen Jimmy Fallon en de rest van The Tonight Show bedanken voor hun begrip.”

Het is inmiddels al de tweede hachelijke situatie waarin Bono terecht is gekomen. Vorige week zat hij in een privévliegtuig toen het vliegtuig een achterklep verloor. Er restte toen niets anders dan een noodlanding. Naar eigen zeggen was Bono ‘aan de dood ontsnapt’ en had hij ‘zeer veel geluk dat hij het er levend vanaf bracht’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Bono Nieuws · Nieuws · U2 Nieuws